Vortrag (auf Englisch) Revisiting the Purpose of Business: A 20 Year Retrospective

Dieser Termin ist bereits beendet

Ort: Campus Stadtmitte, Gebäude 1, Raum S01.007

In this talk, Andy Borchers will revisit the on-going debate about the purpose of business.  Over the 20 years of the Esslingen Graduate School's existence, there has been a vibrant, global dialog among academics and practitioners.  Starting with Milton Friedman's classic essay "The Social Responsibility of Business is to Increase Its Profits" to Roche and Jakub's "Completing Capitalism", the role of business in modern society garners a variety of positions.

Referent: Prof. Andy Borchers, Gastprofessor von der Lipscomp University, Nashville, Tennessee, USA

Termin: 15.05.2019

Ort: S 1.007.

Anmeldung nicht erforderlich

Online bewerben für das Sommersemester 2021!

Der Bewerbungsstart für die Bachelor-Studiengänge wurde vom zentralen Bewerbungsportal "Hochschulstart" verschoben. Die Bewerbungsphase für das Sommersemester 2021 beginnt am 1. Dezember 2020 und läuft bis zum 15. Januar 2021 .
Für die Master-Studiengänge läuft die Bewerbungsphase regulär vom 15. Oktober 2020 bis 15. Januar 2021. (Bitte beachten Sie abweichende Bewerbungsfristen!)